Vai esi kādreiz dzīvē saskāries ar atstumtību, nepiedošanu, slimībām un pats nespējis ar to tikt galā?
 Dievam ir risinājums tieši Tev! Bībelē ir teikts, ka Jēzus nomira, lai cilvēkiem dāvātu mūžīgo dzīvību, un Viņš arī ir uznesis pie krusta arī visas mūsu slimības, un ikviens var tikt dziedināts! ”…Viņš bija ievainots mūsu pārkāpumu dēļ un mūsu grēku dēļ satriekts. Mūsu sods bija uzlikts Viņam mums par atpestīšanu, ar Viņa brūcēm mēs esam dziedināti.” (Jesajas 53:5)

Šajā dievkalpojumā tiks individuāli aizlūgts par katra fiziskajām, emocionālajām un garīgajām vajadzībām. Būs interesanta svētruna, brīnumainas liecības un dziedināšanas. Ja Dievs ir palīdzējis šiem cilvēkiem, Viņš noteikti vēlas dziedināt un atbrīvot arī Tevi!

Ieva saņēma dziedināšanu no sāpēm kakla un plecu rajonā: „Kad mācītājs lūdza par dziedināšanu, pie sevis nemitīgi atkārtoju: „Dievs, es ticu, ka esmu dziedināta un brīva!” Tad, kad apliecināju šos vārdus, sajutu tirpoņu un pēc tam tādu kā patīkamu vēsumu kakla skriemeļu un plecu rajonā. Vēl pēc brīža konstatēju, ka sāpes ir pilnībā pazudušas. Sajūtas bija neaprakstāmas! Pēc ilgiem laikiem bez grūtībām varēju pagriezt galvu un tas nesagādāja diskomfortu!”

Margita jau ilgāku laiku mocījās ar sāpēm abos ceļgalos. Pēc dziedināšanas dievkalpojuma viņa stāsta: „Vēl svētdienas rītā sāpes ceļos bija briesmīgas. Domāju, vai maz tikšu uz dievkalpojumu, tomēr pārvarēju sāpes un braucu. Pēc tam, kad kalpotāja par mani aizlūdza, uzreiz palika krietni labāk. Šobrīd ceļi vairs nesāp gandrīz nemaz. Paldies Jēzum!”

Ilzei bija vairogdziedzera vēzis ceturtajā stadijā ar metastāzēm arī citos orgānos. Tieši dziedināšanas dievkalpojumā Ilze jūtamā veidā piedzīvoja Dieva pieskārienu, pieņēma Jēzu kā savu Glābēju un tika dziedināta no ļaundabīgā audzēja: „Šajā dievkalpojumā es piedzīvoju brīnumu un atguvu savu veselību! Šodien es varu parādīt analīžu rezultātus un atkārtot dakteres teikto, ka manas analīzes ir lieliskas. Savu patieso prieku par notikušo es pat nespēju aprakstīt! „Dievs ir uzticams, un Viņš vienmēr atbild uz lūgšanām un vajadzībām!’’

Esi laipni aicināts uz draudzes “Kristus Pasaulei” dziedināšanas dievkalpojumu, kas notiks šī gada 24. augustā Rīgā, Akadēmijas laukumā 1, 3. stāvā plkst. 11.00! Būsi mīļi gaidīts!

Kristīne Krapāne