Kaut arī Ilona tikai pirms diviem mēnešiem sāka iepazīt Dievu un apmeklēt draudzi „Kristus Pasaulei”,
viņa jau ir piedzīvojusi Dieva rūpes un gādību.

Aptuveni pirms diviem gadiem, kad gaidīju savu otro bērniņu, man sāka sāpēt mugura. Piedevām mocījos ar spēcīgām galvas sāpēm. Mugura sāpēja tik stipri, ka no rītiem bija grūti piecelties no gultas. Naktīs centos gulēt tā, lai nebūtu jāgriežas uz otriem sāniem, jo griešanās sāpes pastiprināja un sāpju dēļ nespēju iemigt. Nevarēju cilāt un nēsāt smagus priekšmetus. Galva savukārt man sāpēja tik stipri, ka regulāri bija jādzer zāles,” tā savu problēmu atceras Ilona.

Sieviete cerēja, ka muguras sāpes pāries, kad bērniņš būs laists pasaulē, tomēr tā nenotika. Pēc bērna piedzimšanas mugura un galva sāpēja tieši tikpat, cik esot stāvoklī. Reizi pa reizei iesāpējās arī galva. Ilona centās ar šīm sāpēm sadzīvot, tādēļ nedevās pie ārsta, lai noskaidrotu problēmas cēloni. Arī zāles muguras sāpju nomākšanai viņa nelietoja.

Šī gada maijā devos uz draudzes „Kristus Pasaulei” rīkoto trīs dienu semināru jeb inkaunteru. Šajā seminārā ir paredzēts, ka ikviens dalībnieks var nākt uz aizlūgšanām par fizisku slimību dziedināšanu. Jau semināra sākumā biju nolēmusi, ka gribu saņemt dziedināšanu no muguras sāpēm, tādēļ devos pie kalpotājas uz aizlūgšanu. Lūgšanas laikā sajutu spēcīgu Dieva pieskārienu, kas izpaudās kā siltums tajā muguras vietā, kura visbiežāk sāpēja. Pēc aizlūgšanas devos uz savu sēdvietu. Siltums mugurā joprojām turpinājās. Tas bija tik spēcīgs un karsts, ka bija grūti paciešams. Tajā brīdī es sapratu, ka Dievs dziedina manu muguru,” atceras Ilona.

Arī inkauntera turpmākajā laikā Ilonai mugura vairs nesāpēja. Vēl vairāk – no šīs dienas viņa vispār nav jutusi ne muguras, ne galvas sāpes. „Domāju, ka galvas sāpēšana bija kaut kādā veidā saistīta ar muguras problēmu. Tagad esmu brīva no abām kaitēm un zāles varu vairs nelietot! Esmu patiešām pateicīga Dievam par dziedināšanu! Viņš to paveica, kaut arī iepriekš par dziedināšanu Dievam nebiju tā īsti nemaz lūgusi. Paldies tik labam Dievam, kas katru dienu maina manu dzīvi un mani pašu! Esmu patiesi laimīga būt attiecības ar Dievu un būt draudzē „Kristus Pasaulei”,” tā ar prieku stāsta Ilona.

Ilonas liecību pierakstīja Laura Gruševa