Ir aizritējis jau trešais, īpašais dievkalpojums ciklā „Pārmaiņu laiks”, kurš kā ierasts, norisinājās Rīgā, Zinātņu Akadēmijā.

Arī šoreiz visi tika mīļi aicināti un sagaidīti jau pie durvīm, bet jo īpaši tie, kuri mūsu draudzē ir pirmo reizi. Lai aizsniegtu šos cilvēkus, tika ievietotas reklāmas gan televīzijā, gan Kristīgajā radio. Bukleti ar draudzes cilvēku liecībām tika dalīti Rīgas pastkastītēs.

Svētrunas tēma bija „Pašvērtējums”. Ticu, ka šī svētruna neatstāja nevienu vienaldzīgu
un mācītājam izdevās pacelt daudzu pašvērtējumu un ļāva noticēt tam, ka mēs visu spējam Dieva spēkā. Mācītājs deva reālu ieskatu, kā celt savu pašvērtējumu, panākt izlaušanos katrā dzīves jomā un sasniegt savus mērķus. Un ļoti svarīgi zināt, ka pašvērtējums bez Dieva ir nejēdzība. Nebūsim nejēgas! Ja arī tu vēlies celt savu pašvērtējumu un uzzināt vairāk par svētrunu, noskaties video vai izlasi to draudzes mājas lapā.

Dievkalpojuma laikā ar savām liecībām dalījās meitenes no draudzes – Laura un Jana.

Laura neatlaidīgi un regulāri gavēja, lūdza Dievu, lai divu nedēļu laikā atrastu darbu uz pusslodzi, ko varētu apvienot ar mācībām. Turklāt viņa savā ticībā deva desmito tiesu un vēl vairāk. Viņas tuvinieki neticēja, ka tas ir iespējams, bet Dievam nekas nav neiespējams! Šo divu nedēļu laikā viņa dabūja darbu, kādu lūdza un vēlējās, un vēl savā specialitātē.

Jana savukārt mājas grupā saņēmusi muguras dziedināšanu un izmaiņas raksturā. Ja, kādreiz Jana aprunāja citus, bet sevi vērtēja augstāk par citiem, tad tagad viņa to ir nomainījusi pret regulāru Dieva lūgšanu un Bībeles lasīšanu, kā rezultātā ieguvusi Dieva mīlestību un jaunus dzīves mērķus.

Svētrunas beigās mācītājs aicināja iznākt zāles priekšā visus, kas vēlējās sākt jaunu dzīvi ar Jēzu. Un arī šajā reizē, pēc grēku nožēlas lūgšanas, šie drosmīgie saņēma īpašu draudzes ielūgumu. Ja Tu tādu arī vēlies, nāc un piedalies, nekas nav nokavēts! Gaidīsim Tevi nākamajos īpašajos dievkalpojumos 21. maijā, 4. un 18. jūnijā.

Atgādinām, ka 21. maijā notiks dziedināšanas dievkalpojums tieši artrīta slimniekiem.

Dievkalpojuma noslēgumā slavētāju grupa ierībināja Zinātņu Akadēmiju un visa draudze vienojās kopā dziesmā, kas deva spēcīgu lādiņu un stiprinājumu turpmākajam laikam.

Undīne Guseva.